جشن ورودی دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با همراهی داتین و مدرسه داتین برگزار شد
EN
EN
سایت

چهارمین مسابقه برنامه‌نویسی کدناک دانشگاه شریف با حمایت داتین برگزار می‌شود

چهارمین دوره مسابقه برنامه‌نویسی کدناک، با حمایت داتین، روز جمعه، ۲۹ اردیبهشت ماه در دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.

کدناک یک رویداد برنامه‌نویسی با زبان جاوا است که هر ساله توسط ورودی‌های دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شریف برگزار می‌شود و داتین به عنوان حامی چهارمین دوره این مسابقه حضور دارد و همراه دانشجویان خواهد بود. هدف از برگزاری مسابقه برنامه‌نویسی کدناک، افزایش مهارت‌های برنامه‌نویسی، کار تیمی و هنر حل مسئله شرکت‌کنندگان است و در سه بخش الگوریتمی، آموزشی و استراتژیک برگزار می‌شود.

آرمان ساجدی‌نژاد؛ مدیر توانمندسازی داتین که به‌عنوان سخنران در این رویداد دانشجویی حضور دارد، درخصوص حمایت داتین از کدناک می‌گوید: «هدف داتین، حمایت از دانشجویان مستعد و توانمند کشور در حوزه برنامه‌نویسی و همچنین گفت‌وگوی مستقیم با دانشجویان در مورد مسائل جاری صنعت فناوری اطلاعات است. ما در داتین تلاش می‌کنیم همواره ارتباط‌مان را با بدنه دانشگاه زنده نگه داریم و با توانمندسازی دانشجویان بتوانیم به رشد علمی و دانش آنان کمک کنیم که در این راستا، مدرسه داتین را را‌ه‌اندازی کرده‌ایم. اعتقاد داریم رشد و توسعه سازمانی با حضور افراد توانمند و مستعد اتفاق می‌افتد.»

شرکت در این رویداد به‌صورت گروهی و در قالب تیم‌های دو نفره است و یکی از تفاوت‌های مهم این دوره کدناک با دوره گذشته، برگزاری مسابقه‌ای استراتژیک آمیخته با خلاقیت در کنار مسابقه مسئله‌محور است. این دوره از مسابقه، فارغ از سطح مهارت برنامه‌نویسی دانشجویان، می‌تواند برای همه جذاب و چالش‌برانگیز باشد؛ چرا که برای به‌دست آوردن بهترین استراتژی در این بازی، خلاقیت حرف اول را می‌زند.

عنوان سخنرانی مدیر توانمندسازی داتین، آشنایی با مسیرهای شغلی داتین است و می‌خواهد در چهارمین دوره مسابقه کدناک به طرح مطالبی در خصوص فرصت‌های شغلی شرکت‌های IT حوزه بانکی بپردازد. همچنین لیلا نعمتی احمد آباد، مالک سرویس خدمات اجتماعی و ارتباطی داتین به‌عنوان منتور در این مسابقه حضور دارد تا با انتقال تجربه و دانش خود، شرکت‌کنندگان را برای رسیدن به پاسخ درست راهنمایی کند.

برای به‌دست آوردن اطلاعات بیشتر می‌توانید به آدرس سایت این مسابقه مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.
ششمین دوره از مسابقات برنامه‌نویسی دانشجویان کشور که با همراهی مدرسه داتین برگزار شده بود، درنهایت با کسب عنوان قهرمانی توسط تیم دانشجویان دانشگاه‌ شریف به پایان رسید. دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی، آزاد واحد علوم و تحقیقات و فردوسی نیز به‌ترتیب رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص دادند.
محمد نژادصداقت، مدیرعامل داتین در گفت‌وگو با دیجیاتو از وضعیت اعتبارسنجی و رگولاتوری در ایران گفت و اینکه در ویپاد برای حل مسئله اعتبارسنجی افراد از چه راهکاری بهره گرفته‌اند. او همچنین به این سوال پاسخ داد که مسیرهای درآمدی داتین درحال حاضر در چه شرایطی قرار داد و در آینده به کدام سو می‌رود.
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.