جشن ورودی دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با همراهی داتین و مدرسه داتین برگزار شد
EN
EN
حمایت داتین از کاریار برای توانمندسازی مهارت‌آموزان حوزه برنامه‌نویسی

حمایت داتین از کاریار برای توانمندسازی مهارت‌آموزان حوزه برنامه‌نویسی

داتین در راستای مسئولیت اجتماعی خود و با هدف حمایت از آموزش، توانمندسازی و رشد حرفه‌ای مهارت‌آموزانی که در ابتدای مسیر یادگیری برنامه‌نویسی هستند، با استارت‌آپ کاریار تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

شرکت داتین، سالانه تا سقف یک پایه‌ حقوق برای همکاران خود، بودجه‌ آموزشی در نظر گرفته است. برای دوره‌های آموزشی، سهم بیشتری از هزینه توسط داتین و باقی‌مانده آن توسط همکار به‌عنوان هزینه رشد و توسعه‌ فردی پرداخت خواهد شد. این شرکت در پایان هر سال، بنابر مسئولیت اجتماعی خود، سهم هزینه پرداخت‌شده از سمت همکاران را صرف آموزش و توانمندسازی کودکان و نوجوانان مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور می‌کند.

داتین در سال جاری و با هدف عمل به این مهم، قصد دارد از استارت‌آپ کاریار حمایت مالی کرده و کمک کند این استارت‌آپ فرصت رشد و پیشرفت را برای تمام اقشار جامعه به‌ویژه مهارت‌آموزان مناطق کم‌برخوردار در زمینه‌ آموزش فناوری اطلاعات و برنامه‌نویسی، فراهم کند. کاریار یک استارت‌آپ اجتماعی غیرانتفاعی است که آموزش‌های معطوف به اشتغال در حوزه برنامه‌نویسی ارائه می‌دهد و ضمن توانمندسازی افراد علاقه‌مند به این حوزه، امکان اشتغال یا دورکاری را برای آنها فراهم می‌کند. چشم‌انداز کاریار کشوری است که در آن کسی به‌ دلیل محدودیت جغرافیایی یا نداشتن دسترسی به امکانات، از یادگیری و اشتغال بازنماند.

ازآنجاکه توسعه و توانمندسازی افراد یکی از دغدغه‌های داتین در طول سال‌ها فعالیت خود در حوزه مالی بوده، تلاش کرده با اقداماتی گوناگون، همچون راه‌اندازی مدرسه داتین و همکاری با استارت‌آپ کاریار نقش موثری را در مهارت‌آموزی تازه‌کاران حوزه فناوری اطلاعات و ورودشان به بازار کار داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.
ششمین دوره از مسابقات برنامه‌نویسی دانشجویان کشور که با همراهی مدرسه داتین برگزار شده بود، درنهایت با کسب عنوان قهرمانی توسط تیم دانشجویان دانشگاه‌ شریف به پایان رسید. دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی، آزاد واحد علوم و تحقیقات و فردوسی نیز به‌ترتیب رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص دادند.
محمد نژادصداقت، مدیرعامل داتین در گفت‌وگو با دیجیاتو از وضعیت اعتبارسنجی و رگولاتوری در ایران گفت و اینکه در ویپاد برای حل مسئله اعتبارسنجی افراد از چه راهکاری بهره گرفته‌اند. او همچنین به این سوال پاسخ داد که مسیرهای درآمدی داتین درحال حاضر در چه شرایطی قرار داد و در آینده به کدام سو می‌رود.
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.