جشن ورودی دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با همراهی داتین و مدرسه داتین برگزار شد
EN
EN
شماره نخست مجله فناوری‌های مالی- داتین

نخستین شماره فصلنامه «فناوری‌های مالی» منتشر شد

نخستین شماره فصلنامه «فناوری‌های مالی» با پرونده‌ای درباره «کشف تقلب و تخلف در صنعت بانکداری» منتشر شد.

این فصلنامه با هدف بررسی موضوعات تخصصی فین‌تک از تابستان 1401 به عنوان نشریه داخلی شرکت داتین منتشر می‌شود و در هر شماره خود، یک موضوع تخصصی صنعت فناوری‌های مالی را هدف قرار داده و تلاش می‌کند تا مقالات، یادداشت‌ها و گفت‌وگوهای تخصصی را پیرامون این موضوع منتشر کند.

نخستین یادداشت تخصصی فصلنامه «فناوری‌های مالی» را رضا قربانی، رئیس کمیسیون فین‌تک سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران نوشته و به موضوع اهمیت سیستم‌های کشف تقلب پرداخته است.

روش‌های تشخیص تقلب و تخلف، تقلب و تخلف در صنعت بانکداری ایران، انواع تقلب و تخلف در حوزه بانکداری، راهکارهای اصلی مقابله با تقلب در حوزه بانکی و بیمه‌ای و چهار روش تقلب رایج در دنیا در سال 2020 دیگر مقاله‌های تخصصی این مجله است.

بخش دیگری از فصلنامه فناوری‌های مالی به مصاحبه با کارشناسان این حوزه مربوط است. فاطمه سلطانی، مدیر پروژه سامانه کشف تقلب داتین، ویژگی‌های سامانه کشف تقلب و تخلف آنلاین داتین را از وجوه مختلف بررسی و تجربیات مختلف این شرکت درباره پیاده‌سازی آن را مطرح کرده است. دیگر متخصص این حوزه که در این مجله به گفت‌وگو با او پرداخته شده، علیرضا بادامچی، مدیر پروژه کشف تخلف وتقلب در شاپرک است. او اعتقاد دارد در شرایطی که روزانه حدود یک‌ونیم میلیون تراکنش مشکوک داریم، داشتن سیستم کشف تقلب و تخلف در بانک به افزایش وجهه اجتماعی آن کمک می‌کند.

سید علی طباطبایی، مدیرمحصول راهکارهای مدیریت داده داتین نیز در یادداشتی کوتاه روش‌های کشف تقلب را بیان کرده و به بیان تاثیرات سامانه کشف تقلب داتین بر صنعت بانکداری پرداخته است.

همچنین در این شماره، آخرین گزارش اتحادیه تجاری نظام بانکی انگلیس از انواع کلاه‌برداری‌های بانکی در سال 2020، توسط آرمین منتظری روزنامه‌نگار حوزه بین‌الملل ترجمه شده است.

مژگان رضایی سردبیر و فاطمه قوتی دبیر تحریریه فصلنامه «فناوری‌های مالی» هستند و شماره بعدی این فصلنامه با موضوع «تسهیلات خرد و ایجاد توان مالی» منتشر خواهد شد. جهت دریافت مجله کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.
ششمین دوره از مسابقات برنامه‌نویسی دانشجویان کشور که با همراهی مدرسه داتین برگزار شده بود، درنهایت با کسب عنوان قهرمانی توسط تیم دانشجویان دانشگاه‌ شریف به پایان رسید. دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی، آزاد واحد علوم و تحقیقات و فردوسی نیز به‌ترتیب رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص دادند.
محمد نژادصداقت، مدیرعامل داتین در گفت‌وگو با دیجیاتو از وضعیت اعتبارسنجی و رگولاتوری در ایران گفت و اینکه در ویپاد برای حل مسئله اعتبارسنجی افراد از چه راهکاری بهره گرفته‌اند. او همچنین به این سوال پاسخ داد که مسیرهای درآمدی داتین درحال حاضر در چه شرایطی قرار داد و در آینده به کدام سو می‌رود.
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.