EN
حضور دانشجویان رشته کامپیوتر دانشگاه تهران در داتین

حضور دانشجویان رشته کامپیوتر دانشگاه تهران در داتین

در مهرماه امسال، دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران از شرکت داتین بازدید کردند و با فعالیت‌های فناورانه این شرکت در اکوسیستم بانکداری کشور آشنا شدند و سوالات خود را درباره آینده کاری رشته‌های مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات با متخصصان داتین مطرح کردند.
مدیران و متخصصان داتین هم تجربه‌های خود را با آنها به اشتراک گذاشتند و درباره مهارت‌هایی که برای ورود به بازار کار لازم دارند، با آن‌ها گفت‌وگو کردند.
در ادامه روز هم دانشجویان از تیم‌های امنیت، سوئیچ، بانکداری متمرکز و بانکداری دیجیتال داتین بازدید کردند و مدیران هر بخش برای آن‌ها از سازوکار تولید محصول و فرایندها در تیمشان صحبت کردند.

جریان داتین را دنبال کنید

اگر از من بپرسند که داتین در مسیر توسعه‌ای که برای خود ترسیم کرده، به چه سمتی حرکت می‌کند؟ از سه جهت به این سوال پاسخ می‌دهم و اگر در آخر از همه این جهت‌ها برآیند بگیریم، می‌بینیم مسیری ترسیم می‌شود که نشان می‌دهد چطور «توسعه فراگیری مالی» طی این سال‌ها برای داتین اهمیت پیدا کرده‌است.
برای این که بدانیم ماهیت دواپس چیست و تیم دواپس چه وظیفه ای بر عهده دارد، شاید بهتر باشد شرایط قبل از شکل‌گیری دواپس را بررسی کنیم. در سال ۱۹۹۷ شخصی به‌نام Winston W مدل آبشاری را تحت عنوان Waterfall mode ارائه کرد. این مدل بنا داشت شرایط تولید و توسعه نرم‌افزار را مشخص کند.
«فرض کنید پشت فرمان خودرویی نشسته‌اید که می‌تواند با سرعت بسیار زیاد حرکت کند. شما وسوسه می‌شوید بالاترین سرعت آن را تجربه کنید اما همزمان یادتان می‌آید هفته گذشته، چند تصادف مرگبار به‌دلیل عملکرد ناقص ترمز همین خودرو اتفاق افتاده و سر‌و‌صدای زیادی در رسانه‌ها به‌پا کرده است. آیا شما این خطر را به جان می‌خرید که پایتان را تا آخر روی پدال گاز فشار دهید؟ تردیدی ندارم پاسخ‌تان منفی است اما اگر ترمز درست کار می‌کرد، چطور؟»