آینده صنعت و هوش مصنوعی در رویداد اربیتا و با همراهی داتین بررسی شد
EN
EN
کمپ کاوشگر مدرسه داتین

کمپ کاوشگر مدرسه داتین برای علاقه‌مندان به برنامه‌نویسی جاوا برگزار می‌شود

مدرسه داتین در شهر مشهد، کمپ کاوشگر را برای دانشجویان سال آخر و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مهندسی نرم‌افزار، برنامه‌نویسی و سایر رشته‌های مرتبط که علاقه‌مند به برنامه‌نویسی جاوا هستند، برگزار می‌کند. هدف از اجرای این کمپ، آمادگی این افراد برای ورود به بازار کار و مسیر شغلی Back-End Development است.

آشنایی با مسیر شغلی برنامه‌نویسی و یادگیری مهارت‌های کاربردی و عملی برای آغاز یک مسیر حرفه‌ای کاری از اهدافی‌ست که مدرسه داتین دنبال می‌کند تا دانشجویان و افراد تاره‌کار بتوانند سریع‌تر به محیط کار وارد شوند. حالا با برگزاری کمپ برنامه‌نویسی کاوشگر، این مدرسه تلاش دارد افراد مشتاق و مستعد را در پیداکردن مسیر شغلی‌شان همراهی کند.

بوت‌کمپ برنامه‌نویسی کاوشگر، از ۲۵ مرداد ماه و به‌صورت حضوری آغاز می‌شود که هفت هفته به طول خواهد انجامید. شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی مهارت‌های فنی توسعه نرم‌افزار، فوت‌وفن زبان برنامه‌نویسی جاوا، مدل ذهنی حل مسئله و کار تیمی و مهارت‌های نرم مورد نیاز جهت ورود به بازار کار را یاد می‌گیرند. همچنین آنها در این دوره می‌توانند با همراهی برنامه‌نویسان ارشد داتین، برای اجرای یک پروژه تیمی آماده شوند.

حل چالش و تمرین، محور این دوره آموزشی است. از این رو، کسانی که برای حضور در آن پذیرفته می‌شوند، مباحث آموزشی را باید به‌صورت خودآموز دنبال کنند. فارغ‌التحصیلان و دانشجویان سال آخر رشته‌های مهندسی نرم‌افزار، برنامه‌نویسی و سایر رشته‌های مرتبط که در این کمپ آموزشی حضور پیدا می‌کنند، باید با مفاهیم شی‌گرایی و یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی شی‌گرا آشنا باشند.

ظرفیت کمپ برنامه‌نویسی کاوشگر، 20 نفر است و علاقه‌مندان پیش از آغاز کلاس‌ها در یک چالش، غربال می‌شوند. سپس رزومه آنها توسط تیم فنی بررسی خواهد شد. برای ثبت‌نام در چالش کمپ کاوشگر مدرسه داتین، اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

هفتم آذرماه، داتین و مدرسه داتین در همراهی با شتابدهنده تریگ‌آپ، رویدادی را تحت عنوان «اربیتا» برگزار کردند تا در آن و با حضور دانشجویان علاقه‌مند و متخصصان این حوزه، پیوند صنعت در افق هوش مصنوعی نقد و بررسی شود. 
داتین در همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد، «آزمایشگاه فناوری‌های مالی» را در دانشکده ریاضی این دانشگاه راه‌اندازی کرد تا دانشجویان و پژوهشگران بتوانند با بهره‌گیری از امکانات فراهم‌شده، به پژوهش و ارائه راه‌حل‌های کاربردی درباره موضوعات صنعت مالی و بانکی بپردازند. 
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.
روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.