آینده صنعت و هوش مصنوعی در رویداد اربیتا و با همراهی داتین بررسی شد
EN
EN
دبیرستان علامه حلی

همراهی داتین با چهلمین سمینار علوم و فنون دبیرستان علامه حلی

چهلمین سمینار علوم و فنون دبیرستان علامه حلی تهران، 17 و 18 اسفندماه با حمایت و همراهی شرکت داتین برگزار شد.

داتین در چهلمین سمینار علوم و فنون، همراه با دبیرستان علامه حلی تهران شد تا از تلاش‌های دانش‌آموزان پژوهشگر و نخبه این دبیرستان حمایت و بستری را برای انتقال اندوخته‌های علمی و پژوهشی بین دانش‌آموزان فراهم کند.

طبق روال هر ساله، این سمینار به همت ستاد دانش‌آموزی دبیرستان علامه حلی و با تعدادی کارگاه‌ و سخنرانی‌ برگزار شد. کارگاه‌های این رویداد شامل موضوعات مربوط به کیهان، بیوانفورماتیک، هوش مصنوعی، ریاضی، شیمی، نوروساینس، الکترونیک، مدیریت بحران و مکانیک بود. در بخش سخنرانی‌ها نیز میکروبیوم، خودروهای خودران، علم نانومواد، مدیریت پروژه و آمادگی تحصیلی از جمله سرفصل‌هایی بوده که توسط متخصصان و با هدف انتقال دانش و تجربه ارائه شده است.

داتین علاوه‌بر اینکه از این سمینار حمایت کرد، متخصصانش با هدف انتقال تجربه به دانش‌آموزان، در این رویداد حضور داشتند. محمد رحمتی، تحلیل‌گر ارشد تیم راه‌حل‌های تشخیص تقلب داتین از جمله افرادی بود که به موضوع دغدغه و موفقیت در مسیر شغلی و تحصیلی دانش‌آموزان پرداخت.

او صحبت‌های خود را این‌طور آغاز کرد: «وقتی فردی به داخل استخر دانشگاه شیرجه می‌زند، دیگران فرکانس موج‌های ایجادشده را اندازه‌گیری می‌کنند. اگرچه شوخی است، اما نمایی از این صحبت است که «انسان‌ها رنگ دغدغه‌هایشان می‌شوند.» اگر دغدغه شما علم است، کار شما، تفریحات شما و روزمره شما آگاهانه و ناآگاهانه در مسیر دغدغه شما پیش می‌رود. پس در انتخاب دغدغه‌ها باید دقت کرد.»

به اعتقاد او موفقیت کلمه‌ای نسبی است و تعاریف مختلفی دارد. او با طرح چند سوال، این گفته خود را ادامه داد: «آیا رسیدن به پرستیژ اجتماعی موفقیت محسوب می‌شود؟ آیا ثروت از مولفه‌های موفقیت است؟ تعریف اصلی موفقیت، ریشه در اهداف و دغدغه‌های شما دارد. موفقیت، رسیدن به هدفی است که شما آن را در سر می‌پرورانید. اینکه هدف شما جایزه نوبل باشد یا سمت بلندپایه دولتی، برای دستاوردهای شما برچسب موفقیت و عدم موفقیت ایجاد می‌کند. اما رسیدن به موفقیت در پایه‌ای‌ترین نگاه، ترکیبی از استعداد شما و تلاش برای آن است. پس مهم است که هدفتان را متناسب با استعدادتان انتخاب کنید. مهم است که بدانید هیچ‌گاه استعداد بدون تلاش، شما را به انتهای مسیر نمی‌رساند.»

رحمتی در پایان تصریح کرد: «شاید گاهی شانس هم یکی از معیارهای مهم در نظر گرفته شود اما یک نکته را هیچ‌گاه نباید فراموش کرد. «شانس برای افرادی که منتظرش نیستند، کاری نمی‌کند.» این انتظار نیز در انتخاب مسیر درست و تلاش برای رسیدن به آن تعریف می‌شود.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

هفتم آذرماه، داتین و مدرسه داتین در همراهی با شتابدهنده تریگ‌آپ، رویدادی را تحت عنوان «اربیتا» برگزار کردند تا در آن و با حضور دانشجویان علاقه‌مند و متخصصان این حوزه، پیوند صنعت در افق هوش مصنوعی نقد و بررسی شود. 
داتین در همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد، «آزمایشگاه فناوری‌های مالی» را در دانشکده ریاضی این دانشگاه راه‌اندازی کرد تا دانشجویان و پژوهشگران بتوانند با بهره‌گیری از امکانات فراهم‌شده، به پژوهش و ارائه راه‌حل‌های کاربردی درباره موضوعات صنعت مالی و بانکی بپردازند. 
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.
روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.