جشن ورودی دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با همراهی داتین و مدرسه داتین برگزار شد
EN
EN

آموزش و توانمندسازی

یکی از محرک‌های درونی افراد، احساس نیاز به رشد و پیشرفت است، جایگاهی که در آن به توانمندسازی بیشتر مهارت‌هایشان دست پیدا کنند و از سکون و یکنواختی دور بمانند. با توجه به حرکت داتین در مسیر رشد و توسعه و همراه‌داشتن همکارانی که به‌دنبال پرورش و توسعه‌ مهارت‌های حرفه‌ای‌شان هستند، داشتن برنامه‌های توسعه‌ فردی برای رسیدن به پیشرفت، اهمیت خود را بیش‌ازپیش نشان خواهد داد. ما در داتین بر این باور هستیم که هرکدام از ما بزرگ‌ترین سهم را در رشد و توسعه‌ فردی خود داریم، هرچند در این راه وظیفه‌ خود می‌دانیم تا با کمک هم پیش برویم اما مسئول اصلی توانمندسازی‌مان، خودمان هستیم.

ما در واحد توسعه‌ سرمایه‌های انسانی تلاش کرده‌ایم تا در مسیر توسعه‌ همکارانمان که ارزشمندترین دارایی‌های سازمانی‌مان هستند سهیم باشیم و شرایطی را برای رشد و توسعه‌ ایشان در ابعاد فردی و شغلی فراهم کنیم. از‌این‌رو، این فضا را برای همکاران‌ ایجاد کرده‌ایم تا علاوه‌بر امکان برخورداری از امتیازات مرتبط با دوره‌های آموزشی که منتج از توافق‌نامه‌ عملکردشان است، بتوانند از حمایت‌های داتین برای حضور در آموزش‌های انتخابی فردی که در حوزه‌ کسب‌وکار شرکت است، بهره‌مند شوند.

همه‌ی همکاران ما در داتین به طور سالانه تا سقف یک پایه‌ حقوق خالص خود بودجه‌ی آموزشی دارند. در این راستا برای دوره‌های انتخابی سهم بیشتری از هزینه آموزش توسط داتین و بخش اندکی نیز توسط همکار به عنوان هزینه رشد و توسعه‌ی فردی پرداخت خواهد شد.

مدل شایستگی

شامل ارزیابی ۳۶۰ درجه و ارزیابی بر اساس توافق‌نامه عملکرد است. این فعالیت، هر شش ماه یک ‌بار اجرا می‌شود و هدف از آن سنجش عملکرد همکاران بر اساس توافق‌نامه و سنجش شایستگی‌های عمومی همکاران (ارزیابی ۳۶۰) است.

کانون ارزیابی و توسعه

در اواسط سال ۱۳۹۹ همزمان با اجرای برنامه‏‌های مدیریت استراتژیک سرمایه انسانی داتین، در واحد توسعه سرمایه‌های انسانی تصمیم گرفته شد تا یک مدل شایستگی را با توجه به چالش‏‌های موجود و پیش‌روی داتین، ارزش‏‌ها و استراتژی‌های اصلی شرکت، طراحی کنیم.

طبق مدل شایستگی می‌بایست تمام برنامه‏‌های آموزشی، توسعه‌ای، بهبود و پرورش استعدادهای افراد بر اساس این مدل اجرا شوند تا از انتخاب، ارزیابی و توسعه سرمایه انسانی در جهت دستیابی به اهداف استراتژیک سازمان، اطمینان حاصل کنیم. همچنین تعیین تعداد مشخصی از شایستگی‌های محوری برای تمام سطوح سازمان از دیگر اهداف طراحی مدل جدید بود تا مدیران سطوح مختلف بتوانند با چالش‏‌های پیش رو به‌خوبی و به طور مؤثر برخورد کرده و ضمن توانایی برای حل‌ آنها، از فرصت‌های به‌وجودآمده بیشترین بهره‌مندی را داشته باشند.

در نهایت مدل شایستگی در قالب هفت تم (theme) انسان‌مداری، هوشمندی، نتیجه‌گرایی، نوآوربودن، اثرگذاری، جامع‌نگری و یادگیرندگی برای چهار سطح کارشناسان، رهبران تیم‌‏ها، مدیران میانی و مدیران ارشد تعریف و رفتارهای مناسب برای هر تم در تمام سطوح مشخص شده است.

از داتین بیشتر بدانید