آینده صنعت و هوش مصنوعی در رویداد اربیتا و با همراهی داتین بررسی شد
EN
EN
رویداد دانشگاه علم و صنعت

رویداد ElmoCPC با همراهی داتین و مدرسه داتین برگزار شد

داتین و مدرسه داتین در همراهی با انجمن علمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت و با هدف ارتقا دانش برنامه‌نویسی، از مسابقه ElmoCPC حمایت کرد.

هر ساله دانشجویان علاقه‌مند به برنامه‌نویسی، در یک رویداد جهانی، دانسته‌های خود را در زمینه برنامه‌نویسی گروهی محک می‌زنند. این رویداد ICPC یا International Collegiate programming نام دارد که توسط انجمن معتبر ای‌سی‌ام بنیان‌گذاری شده و سوالات آن حول چالش‌های الگوریتمی است. این رقابت در مرحله نخست به‌صورت منطقه‌ای است و برترین‌ها به مسابقه جهانی دعوت می‌شوند.

برترین برنامه‌نویسان ایرانی نیز در این رویداد حاضر می‌شوند تا به رقابت با همتایان خود در سایر کشورها بپردازند. برای آمادگی بیشتر این افراد در رقابت جهانی ICPC که به‌عنوان المپيک برنامه‌نويسان شناخته می‌شود، انجمن علمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت، سومین دوره مسابقات آزمایشی خود را با حضور دانشجویان سراسر کشور و همراهی داتین و مدرسه داتین برگزار کرد.

دانشجویان ایرانی پنج‌شنبه 27 اردیبهشت‌ماه به‌صورت مجازی با هم رقابت کردند و در پایان نیز با اعلام برترین‌ها به تیم‌های ‌برگزیده اول تا سوم، به‌ترتیب چهارونیم، سه و یک‌ونیم میلیون تومان جایزه نقدی اهدا شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

هفتم آذرماه، داتین و مدرسه داتین در همراهی با شتابدهنده تریگ‌آپ، رویدادی را تحت عنوان «اربیتا» برگزار کردند تا در آن و با حضور دانشجویان علاقه‌مند و متخصصان این حوزه، پیوند صنعت در افق هوش مصنوعی نقد و بررسی شود. 
داتین در همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد، «آزمایشگاه فناوری‌های مالی» را در دانشکده ریاضی این دانشگاه راه‌اندازی کرد تا دانشجویان و پژوهشگران بتوانند با بهره‌گیری از امکانات فراهم‌شده، به پژوهش و ارائه راه‌حل‌های کاربردی درباره موضوعات صنعت مالی و بانکی بپردازند. 
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.
روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.