آینده صنعت و هوش مصنوعی در رویداد اربیتا و با همراهی داتین بررسی شد
EN
EN
CS50x - Tehran

کارآموزی در شرکت‌های فناور؛ آغاز مسیری پر از تنوع و یادگیری

رویداد CS50x Tehran از ۲۳ تیرماه در پژوهشکده علوم و فناوری دانشگاه شریف در حال برگزاری است و حامد حسینی‌نژاد، مدیر واحد توسعه‌ سرمایه‌های انسانی داتین در هفته چهارم این رویداد آموزشی، از مسیر کارآموزی در شرکت‌های فناور برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی گفت.

مدیر واحد توسعه‌ سرمایه‌های انسانی داتین در ابتدا به توضیحی درباره فعالیت داتین پرداخت و گفت: «این شرکت در ابتدا ذیل گروه فناپ فعالیت خود را آغاز کرد و پنج نفر جوان کم‌سن‌وسالی که قرار بود آن زمان پروژه کربنکینگ بانک پاسارگاد را بنویسند، کاری فوق‌العاده کردند. مهم‌ترین ویژگی آنها به اعتقاد من، کنجکاوی بود. این افراد در بسیاری موارد هیچ ایده‌ای درباره آن چیزهایی که می‌شنیدند، نداشتند. با این حال ایده را دریافت و پیاده‌سازی می‌کردند. از همه مهم‌تر اینکه، خیلی از امکانات فعلی را هم نداشتند اما هیچ چیز مانع انجام کار آنها نبود.»

حسینی‌نژاد در ادامه دو فاکتور مهم برای موفقیت را علم و تجربه عنوان کرد و گفت: «تجربه به‌‌مرور زمان به‌دست می‌آید. هیچ‌کس از روز اول تجربه ندارد اما فرصت‌های متعددی وجود دارد که یکی از آنها «کارآموزی» است. امسال تعدادی از دانشجویان، کارآموزی خود را در داتین شروع کردند. من به آنها این موضوع را متذکر شدم که خودشان می‌توانند انتخاب کنند که کارآموزی برایشان تنها یک دوره باشد که آن را بگذرانند یا یک شروع باشد برای ادامه مسیر شغلی.»

به اعتقاد او برای دانشجویان باید یک اتفاق مهم رخ دهد که آن «کنجکاوی» است و برای فرد و جامعه بسیار مفید است. حسینی‌نژاد در این‌باره گفت: «اطراف شما پر از اطلاعات است و این شما هستید که به خود کمک می‌کنید سرنخ‌ها را بگیرید و ادامه دهید یا ندهید.»

مدیر واحد توسعه سرمایه‌های انسانی داتین درباره مسیر شغلی افراد هم صحبت کرد و گفت: «ممکن است حتی ایده‌ای درباره شغل آینده خود نداشته باشید؛ چراکه گزینه‌های شغلی بسیار زیاد است و شما می‌توانید به هر یک از آنها علاقه‌مند شوید. واقعیت این است که از طریق کنجکاوی و تجربه‌کردن می‌توانید به علاقه خود نسبت به این عناوین شغلی پی ببرید. در این مسیر عجله نکنید، چراکه مسیر پیش روی شما پر از تنوع و یادگیری است.»

CS50x Tehran دوره آموزش مبانی علوم کامپیوتر و آشنایی با منطق و الفبای برنامه‌نویسی است که نخستین بار در دانشگاه‌های هاروارد و ییل ارائه شد. این دوره Open-License است و به تمام دنیا این اجازه را می‌دهد تا به‌صورت رایگان، محتوای آن را با زبان و فرهنگ خود هماهنگ و برگزار کنند.

داتین به‌عنوان یک شرکت فعال در حوزه تولید نرم‌افزارهای بانکی و بیمه‌ای در این رویداد، سمینارهای تخصصی، منتورینگ و طراحی چالش‌ها و مسائل مرتبط در هکاتون را برای دانش‌آموزان و دانشجویان شرکت‌کننده ترتیب داد و هدف داتین این بود که شرکت‌کنندگان با مسائل واقعی حوزه فناوری اطلاعات بیش از گذشته آشنا شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

هفتم آذرماه، داتین و مدرسه داتین در همراهی با شتابدهنده تریگ‌آپ، رویدادی را تحت عنوان «اربیتا» برگزار کردند تا در آن و با حضور دانشجویان علاقه‌مند و متخصصان این حوزه، پیوند صنعت در افق هوش مصنوعی نقد و بررسی شود. 
داتین در همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد، «آزمایشگاه فناوری‌های مالی» را در دانشکده ریاضی این دانشگاه راه‌اندازی کرد تا دانشجویان و پژوهشگران بتوانند با بهره‌گیری از امکانات فراهم‌شده، به پژوهش و ارائه راه‌حل‌های کاربردی درباره موضوعات صنعت مالی و بانکی بپردازند. 
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.
روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.