داتین با سومین سمینار تخصصی علم داده دانشگاه فردوسی مشهد همراه شد
EN
EN
همایش-علم-داده

داتین با سومین سمینار تخصصی علم داده دانشگاه فردوسی مشهد همراه شد

سومین سمینار تخصصی علم داده‌ و کاربردهای آن ۲۱ و 22 آذر ‌ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار و داتین و مدرسه داتین همراه این رویداد آموزشی شدند.

در سمینار تخصصی علم داده‌ و کاربردهای آن بیش از 180 پژوهشگر و دانشجوی حوزه علم داده حضور داشتند. هدف داتین و مدرسه داتین از این همراهی، توسعه، آگاهی‌بخشی و به‌کارگیری علم داده، کمک به بهبود کیفیت زندگی افراد جامعه از طریق علوم جدید، ایجاد بستر انگیزه برای دانشجویان و پژوهشگران جوان جهت عملگرایی بیشتر و تعریف پروژه‌های کاربردی در حوزه علم داده بود.

در جریان برگزاری این سمینار، 48 مقاله در حوزه‌های مختلف علم داده که شامل فناوری‌های مالی و بانکی، تحلیل داده‌های امنیت و سایبری، آمار و داده‌کاوی، هوش‌ مصنوعی، سیستم‌های کنترلی، احراز هویت دیجیتال و سایر حوزه‌ها بود، پذیرش و در طول رویداد، برای علاقه‌مندان ارائه شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

محمد نژادصداقت، مدیرعامل داتین در گفت‌وگو با دیجیاتو از وضعیت اعتبارسنجی و رگولاتوری در ایران گفت و اینکه در ویپاد برای حل مسئله اعتبارسنجی افراد از چه راهکاری بهره گرفته‌اند. او همچنین به این سوال پاسخ داد که مسیرهای درآمدی داتین درحال حاضر در چه شرایطی قرار داد و در آینده به کدام سو می‌رود.
در کتاب «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟» نوشته دارون عجم‌ اوغلو و جیمز رابینسون به نقش نهادهای فراگیر در توسعه کشور اشاره شده است. نهادهای فراگیر (inclusive institutions) با ایجاد فرصت‌های برابر برای همه افراد، باعث مشارکت بیشتر در اقتصاد و در نتیجه رشد اقتصادی می‌شوند. کشورهای موفق، نهادهای فراگیر و قوانین عادلانه‌ای دارند که مالکیت خصوصی را محترم می‌شمارند و به مردم انگیزه می‌دهند تا در اقتصاد مشارکت کنند.
پنجم دی ماه دانشجویان رشته مدیریت صنعتی دانشگاه تهران در یک برنامه یک روزه از قسمت‌های مختلف داتین دیدن کردند. در طول این بازدید برنامه‌ها، اهداف، ساختار و کسب‌وکار این شرکت برای آنها تشریح شد. 
مدیر محصول راهکارهای کشف تقلب داتین مطرح کرد:
علی زارع، مدیر محصول راهکارهای کشف تقلب داتین در یک سخنرانی که به مناسبت هفته پژوهش، در دانشگاه خاتم برگزار شد، به موضوع «همکاری انسان و ماشین: از نظریه تا عمل در هوش مصنوعی» پرداخت و به چند سوال اساسی درباره آینده هوش مصنوعی، نحوه روبه‌روشدن با آن و چالش‌ها و مهارت‌های مهم در این حوزه پاسخ داد.