چرا مدیریت مالی شخصی، آنطور که باید در ایران رشد نکرده است؟
EN
EN
جایزه-مدیریت-مالی

تقدیرنامه دو ستاره جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سال 1403 به داتین اهدا شد

داتین بر اساس ارزیابی معیارهای مختلف مالی از سوی هیئت داوران جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سال 1403، موفق شد تقدیرنامه دو ستاره این رویداد را به خود اختصاص دهد.

جایزه ملی مدیریت مالی ایران که برای پانزدهمین سال متوالی اهدا می‌شود، با هدف بهبود و ارتقای سطح مدیریت مالی و اقتصادی در شرکت‌ها و سازمان‌های شرکت‌کننده در نظر گرفته شده است. از دیگر اهداف اهدای این جایزه می‌توان به حمایت از مدیریت مالی حرفه‌ای در مسیر دستیابی به جایگاه واقعی در شرکت‌ها و سازمان‌ها، معرفی و قدردانی از شرکت‌ها و سازمان‌های برتر در حوزه مالی و… اشاره کرد.

با توجه به ارزیابی‌های فنی و مالی صورت‌گرفته، شرکت داتین موفق شد در سومین سال حضور خود در این رویداد، تقدیرنامه دو ستاره را از آن خود کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بسیاری از مردم به‌رغم داشتن درآمدهای مناسب به‌دلیل ناتوانی‌شان در مدیریت آنچه دارند، به‌راحتی در دام بدهی و بحران‌های مالی گرفتار می‌شوند و با توجه ‌به استقبالی که از اپلیکیشن‌های مدیریت مالی شخصی شده، اگر موانع توسعه آن از میان برداشته شود، می‌توان به شکل‌گیری بازاری پویا در این حوزه امیدوار بود. در گفت‌وگو با هومن مسگری،‌ مدیرعامل بلوط، به دلایل توسعه‌نیافتگی مدیریت مالی شخصی در ایران پرداختیم.
گفت‌وگوی راه پرداخت با لیلا پاکروان‌نژاد، مدیر توسعه محصول ویپاد به بهانه ۵۰ هزارتایی شدن ویپاد
تسهیلات ویپاد از دو سال گذشته تاکنون از ۷۰۰ به ۵۰ هزار در روز رسیده است. لیلا پاکروان‌نژاد، مدیر توسعه محصول ویپاد با اشاره به حجم تسهیلات روزانه‌ای که ویپاد ارائه می‌دهد، می‌گوید: «اکنون عدد ۵۰ هزار تسهیلات به‌صورت روزانه ارائه می‌شود و در روزهایی که تقاضا افزایش می‌یابد، این عدد به بیش از این مقدار نیز می‌رسد.»
دانشجویان رشته‌های فنی دانشگاه خوارزمی روز 12 دی ماه از تیم‌های داتینی بازدید کردند. سوالات فنی خود را از مدیران این شرکت پرسیدند و با نحوه شروع کارآموزی و فعالیت‌های داتین آشنا شدند.
در کتاب «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟» نوشته دارون عجم‌ اوغلو و جیمز رابینسون به نقش نهادهای فراگیر در توسعه کشور اشاره شده است. نهادهای فراگیر (inclusive institutions) با ایجاد فرصت‌های برابر برای همه افراد، باعث مشارکت بیشتر در اقتصاد و در نتیجه رشد اقتصادی می‌شوند. کشورهای موفق، نهادهای فراگیر و قوانین عادلانه‌ای دارند که مالکیت خصوصی را محترم می‌شمارند و به مردم انگیزه می‌دهند تا در اقتصاد مشارکت کنند.