داتین رتبه 255 را در بین 500 شرکت برتر ایرانی کسب کرد
EN
EN
شماره هشتم فصلنامه فناوری های مالی

شماره هشتم فصلنامه فناوری‌های مالی منتشر شد/ نگاهی به مهم‌ترین چالش‌ها و ابهامات در مسیر توسعه بازار

«زنجیره ارزش؛ مشارکت‌ها و توسعه بازار» موضوع هشتمین شماره فصلنامه فناوری‌های مالی است و از این می‌گوید که شرکت‌ها چطور می‌توانند برای توسعه و گسترش حضور خود در محیط بازار، به تکمیل زنجیره ارزش بپردازند.

در شماره هشتم فصلنامه فناوری‌های مالی، 15 مقاله و پژوهش ارائه شده که همگی، حول موشکافی تکمیل زنجیره ارزش و بررسی نقش این شیوه از توسعه در محیط بازار گرد‌آوری شده‌اند. حسین امین‌زاده، معاون فناوری بانک کشاورزی، مجتبی یوسفی‌نژاد، مدیر پروژه سامانه جامع وثایق وزارت اقتصاد و دارایی، میلاد بیگدلی شاملو، مدیر بازاریابی و فروش داتین و آرین افشار، مدیر ارشد رشد تارا برخی از نویسندگان این شماره هستند. آنها در نوشته‌های خود سعی کرده‌اند تا از ابعاد مختلف، به بررسی مولفه‌های گوناگون به‌کارگیری زنجیره ارزش برای توسعه کسب‌وکارهای بزرگ‌مقیاس بپردازند.

موضوعات شماره‌های پیشین فصلنامه فناوری‌های مالی هستند.

برای مطالعه ادامه این مطلب کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

حاکمیت داده (Data Governance) به مجموعه‌ای از سیاست‌ها، فرایندها، استانداردها و ساختارهایی گفته می‌شود که به‌منظور مدیریت بهینه، کنترل و استفاده از داده‌ها در یک اکوسیستم طراحی شده‌اند. مفهوم کلیدی کیفیت و حاکمیت بر داده‌ها، مستقیما در عملکرد صنعت و  کسب‌وکارها اثر مستقیم می‌گذارد.
در سیزدهمین سال فعالیت داتین، تصمیم گرفتیم گزارشی کوتاه از سالی که گذشت تهیه کنیم و در آن خلاصه‌ای از  مواردی را بگوییم که همکاران داتین با چشم‌انداز توانمندسازی مالی افراد جامعه گام‌هایی برای توسعه خدمات مالی در صنعت بانکداری و مالی کشور برداشتند.
در کتاب «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟» نوشته دارون عجم‌ اوغلو و جیمز رابینسون به نقش نهادهای فراگیر در توسعه کشور اشاره شده است. نهادهای فراگیر (inclusive institutions) با ایجاد فرصت‌های برابر برای همه افراد، باعث مشارکت بیشتر در اقتصاد و در نتیجه رشد اقتصادی می‌شوند. کشورهای موفق، نهادهای فراگیر و قوانین عادلانه‌ای دارند که مالکیت خصوصی را محترم می‌شمارند و به مردم انگیزه می‌دهند تا در اقتصاد مشارکت کنند.
ویپاد فعالیت خود را با هدف توسعه فراگیری و توانمندسازی مالی افراد جامعه آغاز کرده و علاوه‌ بر ارائه خدمات پایه شعبه، چهار نوع تسهیلات را در لحظه و بدون ضامن و وثیقه در اختیار کاربران قرار داده است. حالا این نئوبانک توانسته با چهار طرح تسهیلات‌دهی پشتوانه، برآیند، پیش‌درآمد و پیمان از اعطای ۵۰ هزار تسهیلات در روز عبور کند.