جشن ورودی دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با همراهی داتین و مدرسه داتین برگزار شد
EN
EN
شماره پنجم فصلنامه فناوری های مالی

پنجمین شماره فصلنامه فناوری‌های مالی منتشر شد/ از پتانسیل‌های بانکداری دیجیتال چطور استفاده کنیم؟

شماره پنجم فصلنامه فناوری‌های مالی به بانکداری دیجیتال اختصاص دارد و چهارده مطلب در این مجله، به واکاوی تعاریف و پتانسیل‌های پیدا و نهان این مفهوم نوین بانکداری می‌پردازد.

فصلنامه فناوری‌های مالی در پنجمین شماره خود موضوع بانکداری دیجیتال را محور قرار داده تا با گردآوری پژوهش‌های مدیران ارشد سازمان‌ها، اهمیت این موضوع در نظام بانکی و نقش آن در چگونگی رفع نیازهای مالی مشتریان را مورد مداقه قرار دهد. مژگان رضایی، سردبیر فناوری‌های مالی با طرح سوال«برای بانکداری دیجیتال چه آماده کردیم؟» شماره پنجم را آغاز کرده است. او از مسیر برخورد تکنولوژی با نظام بانکی و شکل‌گرفتن بانکداری دیجیتال گفته و اشاره داشته  که بانکداری دیجیتال راه‌حل‌ساز برای خود است.

در این شماره، بیش از آنکه نحوه پیاده‌سازی بانکداری دیجیتال مورد بحث باشد، نحوه نگاه به مفهوم بانکداری دیجیتال و پتانسیل‌های آن مورد بررسی قرار گرفته است. در دو عنوان «رابطه بانکداری دیجیتال و روندهای فناوری» و «چین پیشرو در بانکداری دیجیتال» به افق و تعریف بانکداری دیجیتال پرداخته شده و تجربه چین در اجرای بانکداری دیجیتال مورد بررسی قرار گرفته است.

از آنجایی که مشتری ستاره قطبی مفهوم بانکداری دیجیتال بوده، لیلا پاکروان‌نژاد، مدیر بانکداری دیجیتال داتین با پرداختن به نسل زد و واکاوی این نسل از ابعاد رفتاری و احساسی، تلاش کرده تا تصویر دقیق‌تری از مشتریان آینده بانکداری دیجیتال ارائه دهد. در گفت‌وگو با سید محمدرضا مصطفوی، مدیر فناوری اطلاعات بانک قرض‌الحسنه رسالت ابعاد توسعه و مشکلات پیاده‌سازی بانکداری دیجیتال در ایران مورد موشکافی قرار گرفته است.

علاوه‌بر آن، گفت‌وگویی با مهدی شامی زنجانی، عضو هیئت علمی گروه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه تهران انجام شده که در آن، به چالش‌های صنعت بانکداری کشور در این حوزه اشاره می‌کند. همچنین در دو عنوان از این شماره، جایگاه و اهمیت ضمانت‌نامه بانکی و بانکداری شرکتی در بانکداری دیجیتال موضوع پژوهش قرار گرفته و به دستاوردهای احتمالی در صورت پیاده‌سازی بانکداری دیجیتال اشاره شده است.

نویسندگان در این شماره با تاکید بر توسعه بانکداری دیجیتال از طریق توجه به مشتری و درنظرگرفتن دغدغه‌های کاربران، سعی در ارائه لیستی از سرنخ‌های بانکداری دیجیتال داشته‌اند که قدم بعدی، این مفهوم را به تصویر می‌کشد. «آیا تنها رگولاتور مقصر است؟» مطلب پایانی پنجمین شماره از فصلنامه است و در آن پاشنه آشیل توسعه بانکداری دیجیتال معرفی می‌شود.

برای دریافت آخرین شماره از فصلنامه فناوری‌های مالی با موضوع بانکداری دیجیتال، اینجا را کلیک کنید

4 پاسخ

  1. سلام و ادب
    این نشریه نسخه کاغذی هم دارد یا به صورت دیجیتالی منتشر میشود
    در صورت وجود نسخه کاغذی امکان دریافت نسخه کاغذی وجود دارد

    1. سلام
      بعد از اینکه در اپلیکیشن ویپاد افتتاح حساب کردید، روی کادر مستطیل شکلی که در ابتدای صفحه خانه اپلیکیشن وجود دارد و بالای آن نوشته شده «حساب دیجیتال پاسارگاد»‌ کلیک کنید و درخواست صدور کارت را انتخاب کنید.
      ممنون از همراهی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

شماره نهم فصلنامه فناوری‌های مالی، تحت عنوان «فناوری و تنوع‌بخشی به خدمات مالی» منتشر شد. این شماره تصویرگر تاثیراتی است که به‌واسطه فناوری، در زندگی مالی و اقتصادی افراد ایجاد شده است.
گزارشی از بازدید دانشجویان مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران از داتین
دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران، دهم مهرماه علاوه‌بر بازدید از داتین، با فعالیت‌های فناورانه این شرکت در اکوسیستم بانکداری کشور آشنا شدند و سوالات خود را درباره آینده کاری در رشته‌های مربوط به مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات مطرح کردند. همچنین در این دورهمی، مدیران داتین به انتقال تجربه‌های خود پرداختند و دانشجویان را برای توسعه مهارت‌های نرم و فنی تشویق کردند. 
شناسایی نیاز، طراحی راهکار مناسب، پاسخ‌گویی سریع به نیاز شناسایی‌شده و پایداربودن سیستم از دغدغه‌های قابل تامل در حوزه طراحی و توسعه محصول در فضای دیجیتال هستند. در ویپاد، برای مدیریت این موارد، از تمرکز بر تیم‌سازی و چیدمان ساختار تیمی استفاده شده است.
مدیر بانکداری دیجیتال داتین خطاب به فارغ‌التحصیلان رشته کامپیوتر دانشگاه علم‌وصنعت گفت:
لیلا پاکروان، مدیر بانکداری دیجیتال داتین در جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان ورودی سال 1399 دانشگاه علم‌وصنعت چند توصیه به دانشجویان کرد: «هدف و ارزش‌هایتان را در زندگی پیدا کنید، یادگیری را جدی بگیرید، روحیه حل مسئله را در خود تقویت کنید و به مهارت‌های نرم، ایمان داشته باشید.»