جشن ورودی دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با همراهی داتین و مدرسه داتین برگزار شد
EN
EN
Untitled-1 (1)

سومین شماره فصلنامه فناوری‌های مالی با موضوع اقتصاد صنعت فناوری اطلاعات منتشر شد

سومین شماره از فصلنامه «فناوری‌های مالی» با نگاهی پرونده‌ای به موضوع «اقتصاد صنعت فناوری اطلاعات» و پرداختن به عناوینی همچون ارزش‌گذاری و قیمت‌گذاری نرم‌افزار، ملاحظات شرکت در مناقصات نرم‌افزارها و… منتشر شد. این فصلنامه به‌عنوان نشریه داخلی شرکت داتین از تابستان 1401 منتشر شده و قرار است فضایی باشد برای گفت‌وگو درباره موضوعات کلیدی صنعت مالی با نگاهی به امروز و آینده، روندها و تحولات جهانی صنعت فناوری مالی و مسیر طی شده.

در شماره سوم فصلنامه فناوری‌های مالی، چندین پژوهشگر، متخصص و مدیر ارشد، ابعاد مختلف اقتصاد صنعت فناوری اطلاعات را مورد بررسی قرار داده‌اند. در این فصلنامه که بیشتر رنگ و بوی کتابی پژوهشی دارد، ابتدا با رویکردی آماری، اندازه بازار فناوری اطلاعات در تولید ناخالص داخلی و سهم اقتصاد دیجیتال در ایران و سایر کشورها مشخص می‌شود و بعد از خواندن روایت آماری از وضعیت موجود، نظرات مدیران ارشد و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات بر اساس تجربه و سابقه کاری ارائه شده است.

همچنین در این پرونده به دو مقوله «چالش‌های ورود شرکت‌های فناور به بورس و مسئله مالکیت و حقوق مالکیت در صنعت فناوری اطلاعات» پرداخت مبسوطی شده است. نگاه ویژه و تخصصی به بحث قیمت‌گذاری محصولات بانکی و انواع فاکتورهای موثر در مناقصات و اثر نرخ مهاجرت، هزینه لایسنس و واردات تجهیزات بر مناقصات حوزه نرم‌افزار در این فصلنامه صورت گرفته است. وجود این مطالب در کنار یکدیگر به متخصصان و توسعه‌دهندگان کسب‌وکارهای نرم‌افزاری این بینش را می‌دهد که در پیشبرد فروش و توسعه محصولات فناور چه موارد اقتصادی را باید مد نظر داشته باشند. درحقیقت این شماره از فصلنامه فناوری‌های مالی قصد دارد به خواننده بینش تازه‌ای درمورد موضوعات جزئی و کلان اقتصاد صنعت فناوری اطلاعات با تمرکز بر مقوله نرم‌افزار بدهد.

علاقه‌مندان می‌توانند آخرین شماره از فصلنامه فناوری مالی را از طریق این لینک دریافت کنند. همچنین، این فصلنامه در دو شماره قبل خود به موضوع «کشف تخلف و تقلب در صنعت بانکداری» و «فراگیری مالی و توانمندسازی مالی افراد جامعه» پرداخته که روی سایت داتین می‌توانید آن را بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

روز شانزدهم آبان‌ماه دانشجویان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، ورودی سال 1403 در جشنی به نام «مِیز» گرد هم آمدند تا در قالب چندین اجرا و سخنرانی با مسیر پیش رویشان در این دو رشته تحصیلی آشنا شوند. امیر امامی، سرپرست راهکارهای جامع سازمانی ابری داتین یکی از سخنرانان این رویداد بود.
ششمین دوره از مسابقات برنامه‌نویسی دانشجویان کشور که با همراهی مدرسه داتین برگزار شده بود، درنهایت با کسب عنوان قهرمانی توسط تیم دانشجویان دانشگاه‌ شریف به پایان رسید. دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی، آزاد واحد علوم و تحقیقات و فردوسی نیز به‌ترتیب رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص دادند.
محمد نژادصداقت، مدیرعامل داتین در گفت‌وگو با دیجیاتو از وضعیت اعتبارسنجی و رگولاتوری در ایران گفت و اینکه در ویپاد برای حل مسئله اعتبارسنجی افراد از چه راهکاری بهره گرفته‌اند. او همچنین به این سوال پاسخ داد که مسیرهای درآمدی داتین درحال حاضر در چه شرایطی قرار داد و در آینده به کدام سو می‌رود.
وضعیت اکنون و آینده هوش مصنوعی در نسبت با فناوری‌های مالی نوظهور در ایران موضوعی بود که در میزگرد رسانه پیوست مورد بررسی قرار گرفت. علی زارع، مالک محصول راهکارهای تشخیص تقلب داتین یکی از افرادی بود که در این پنل، چالش‌های پیش روی صنعت‌سازی هوش مصنوعی و قرارگیری آن در صنعت بانکی و پرداخت کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.